5 willekeurige feitjes over mijn schrijfleven

Het is jeugdboekenmaand en ik ben zo dankbaar met de reacties op mijn jeugdboek! Momenteel is er de blogtour van De verdwenen medaille. Zowel @ka8leen als de boekenbloggers van Perfecte Buren schreven al woorden die me deden blozen. Ook op de lezersfora Hebban en Goodreads gaat het goed met mijn boek. Daarom deel ik 5 willekeurige feitjes over mijn schrijversleven.

📒 Toen ik kleuter was, wilde ik al leren lezen en schrijven. Letters en verhalen hebben me altijd gefascineerd. Misschien is dat ook de reden waarom ik later talen studeerde.

📒 Schrijven doe ik eigenlijk altijd, ook als ik soms geen letter op papier zet. In mijn hoofd ben ik dan bezig met mijn volgende verhaal. Ik hou ervan om eerst alles goed te overdenken voordat ik daadwerkelijk achter mijn schrijftafel ga zitten.

📒 Als kind/ tiener las ik graag de boeken van Karel Verleyen, Paul Kustermans, Cynthia Voigt en natuurlijk J.K. Rowling.

📒 Ik geloof dat jeugdboeken een grote impact kunnen hebben op lezers. Daarom is het ook belangrijk dat jeugdauteurs voldoende waardering krijgen.

📒 Het liefst schrijf ik ’s ochtends vroeg, met een kop koffie ☺☕

Las jij mijn boek al? Aarzel dan niet om een korte beoordeling te geven via sociale media, Hebban, Goodreads of Bol!