Mijn eerste echte boek

Joepie, sinds kort mag ik mezelf jeugdauteur bij uitgeverij Phoenix Books noemen! Hiermee wordt een kinderdroom waar, want als passionele lezer wilde ik uiteindelijk graag schrijver worden.

Als kind las ik veel verhalen over sterke vrouwelijke hoofdpersonages: Ronja de Roversdochter, Pippi Langkous, Matilda, Hermelien in de Harry Potterboeken… Sindsdien koesterde ik de ambitie om ook zo’n personage te creëren. Dat heb ik geprobeerd in mijn debuut De verdwenen medaille. Het is een spannend en grappig jeugdboek over een eigenwijs meisje dat op zoek gaat naar de verdwenen medaille van haar oma. Gelukkig krijgt ze hierbij de hulp van haar nieuwe vrienden en van enkele vreemde dorpsfiguren…

De verdwenen medaille verschijnt in februari bij Phoenix Books. Een meeslepend en vrolijk verhaal voor iedereen vanaf 10 jaar.